Wij leven in de Jungle als welpen. In de Jungle doen wij hele verschillende dingen, zoals: een tocht lopen, spelletjes in de duinen of in het bos, knutselen, EHBO, knopen en toneel spelen. Geen enkele zaterdag is hetzelfde!

Samen met de figuren uit Junglebook; zoals Akela, Mowgli, Shanti en Oe, maak je de leukste dingen mee.

Ook hebben we twee keer per jaar een weekendkamp. En als hoogtepunt van het jaar is er het zomerkamp. Je slaapt dan in een clubhuis ergens in de regio. We gaan dan een hele week leuke dingen doen zoals naar het zwembad, bij het kampvuur zitten, gave spellen doen. Het zomerkamp heeft altijd een thema. Dit zorgt ervoor dat het extra spannend en gezellig is.

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee! Via onderstaand mailadres kun je contact opnemen. Je kunt dan een aantal keer meedraaien om te kijken of je het leuk vindt. (Voor seizoen 2017-2018 werken we met een (korte) wachtlijst. Je kunt altijd even een mailtje sturen om te vragen of en wanneer er plek is.)

Welpen in het kort:

Wie:meisjes van 7 tot 11 jaar

Wanneer: elke zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur

Waar:Den Blieklaan 16 te Soest

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

De welpenleiding: v.l.n.r. Selina, Danique, Yorick en Dianne.