Lid worden

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een keer bij ons komen kijken? Dat kan! Neem contact op met ons bestuur via bestuur@fakkeldraagsters.net. Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen. Je kunt dan overleggen wanneer je een keer wilt komen kijken. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Als je zeker weet dat je lid wil worden krijg je van de contactpersoon van jouw speltak een inschrijfformulier.

Contributie per jaar

Bevers, meisjes van 5 t/m 7 jaar (contributie €140,- per jaar)
Welpen, meisjes van 7 t/m 10 jaar (contributie €140,- per jaar)
Scouts, meisjes van 11 t/m 14 jaar (contributie €140,- per jaar)
Explorers, meisjes van 15 t/m 18 jaar (contributie €140,- per jaar)
Stam, vrouwen en mannen van 18 t/m 23 jaar (contributie € 50,- per jaar)
Plusscouts, vrouwen en mannen 24 jaar en ouder (contributie € 50,- per jaar)
Vrienden Van (contributie € 35,- per jaar)

NB. Niet inbegrepen in het contributiegeld: zomerkampen en speltak afhankelijke bijdragen, installatiekosten, kosten scoutfit

De inning van de contributie loopt bij Scoutinggroep de Fakkeldraagsters verplicht via automatische incasso. Hiervoor dienen we in het bezit te zijn van een doorlopende machtiging met de juiste  betalingsgegevens. De doorlopende machtiging staat op de volgende pagina. Pas als je daadwerkelijk lid wordt zullen we overgaan tot incasseren van de contributie. 

Vergeet niet in te vullen in hoeveel termijnen we de contributie mogen afschrijven, en de machtiging te ondertekenen inclusief datum. De hoogte van de contributie wordt berekend op basis van het kwartaal dat je lid wordt. Word je bijvoorbeeld in de loop van het tweede kwartaal lid, betaal je alleen nog voor het 3e en 4e kwartaal. De bedragen genoemd op het inschrijfformulier zijn de bedragen voor een heel seizoen. Het scoutingseizoen loopt van 1 september t/m 31 augustus. Bij opzegging van het lidmaatschap komt de doorlopende machtiging automatisch te vervallen.

Mochten er vragen zijn, of levert de hoogte van de contributie problemen op, neem dan contact op met de penningmeester van de Fakkeldraagsters (penningmeester@fakkeldraagsters.net).