Verhuur

Ons clubgebouw wordt uitsluitend verhuurd aan scoutinggroepen en aan scholen. 

Wij verhuren ons gebouw niet voor (verjaardags-) feestjes. 

Beschikbaarheid:
Ons clubgebouw verhuren we gedurende (school) vakanties aan Scoutinggroepen en scholen. I.v.m. eigen opkomsten is verhuur op zaterdagen niet mogelijk. In overleg kunnen we hier een uitzondering op maken. Infomeer naar de mogelijkheden! Om te zien wanneer ons clubhuis verhuurd is in dit seizoen, kijk bij beschikbaarheid.

Clubhuis:
Ons clubhuis bestaat uit 4 lokalen, een natte groep en een keuken. Van de 4 lokalen zijn de 2 grotere geschikt voor ongeveer 20 à 30 personen. De natte groep bestaat uit 3 toiletten en 1 douche en in de keuken vindt u een koelkast met vriesvak, 2 grote gasfornuizen (met elk 6 kookpitten) en beiden voorzien van grote ovens. Daarnaast is enig keukenmateriaal beschikbaar.

Kamperen:
Het plaatsen van tenten op het terrein is niet toegestaan! Alleen in overleg met de gemeente (aanvragen ontheffing) is dit wellicht mogelijk. Het aanvragen van een ontheffing kost tijd en garantie op het verlenen van een ontheffing kan niet gegeven worden. De leges kosten komen voor rekening van de huurder. Informeer en overleg zeer tijdig met de verhuurcoördinator! 

Kampvuur:
Naast ons clubhuis hebben wij een kampvuurkuil. We hebben hiervoor een stookvergunning maar moeten wel altijd toestemming vragen om te stoken. Dit gaat door middel van een telefoontje richting de brandweer vlak voor je gaat stoken. Bij een algeheel stookverbod (fase 2) mag er niet gestookt worden. Dit kan je checken op natuurbrandrisico.nl

Ligging:
Ons clubhuis ligt in een mooi stukje bos op ongeveer 300 meter van de Soester duinen. Het treinstation is ongeveer op 1 km afstand en ook het zwembad en winkelcentra zijn binnen fiets of evt. loopafstand.

Contact:
Wilt u meer informatie over het huren van ons clubhuis?! Mail dan met: verhuurfakkeldraagsters@gmail.com

In overleg met de verhuurder is het tijdens het Scoutingseizoen op zaterdagen mogelijk om een kijkje te komen nemen.

Adres:
Scoutinggroep de Fakkeldraagsters
Den Blieklaan 16
3766AT Soest

Ons clubgebouw is in vakanties en zomermaanden beschikbaar voor verhuur. Gedurende de zomervakantie verhuren wij alleen hele weken.